Категорична победа с 10:0 като гости грабнаха юношите старша възраст на Етър над отбора на “Левски-2007″ (Левски). Домакините събраха за мача само десет юноши и десетте гола, които получиха, бяха най-малкото, с което се отърваха.

Началото на головата серия сложи Христо Стоев още в първите минути на двубоя след подаване на Калоян Калчев. Малко след това Цветомир Додуров увеличи на 0:2. Пълното надмощие на “виолетовите” продължи през 90-те минути на мача и донесе още 8 безответни гола.

Хеттрик в двубоя записа Ивайло Цонев, два гола добави Захари Захариев, а по веднъж се разписаха Велислав Димитров и Вальо Исмаил. Цецо Додуров пък добави и втори гол в личната си сметка. Всички попадания бяха плод на комбинации, като великотърновци направиха и много пропуски, пише "велико Търново Спорт".

Още три гола на възпитаниците на треньора Борислав Евтимов не бяха зачетени заради маркирани засади. Наставникът направи пълния брой смени и даде възможност и на по-малките в състава за изява, като това съвсем не намали надмощието на етърци.