Новият треньор на Етър Георги Тодоров направи първа тренировка начело на „виолетовите“. В 9.45 часа наставникът заедно с помощниците си Мартин Стефанов и Павлин Иванов изведе на терена на стадион “Ивайло“ 19 футболисти. Както е известно, Етър загуби бараж за влизане в "А" група от Светкавица с 1:3 и от есента ще се състезава в Източната "Б" група.

Два нови тренировъчни екипа имат футболистите – сиви фланелки и черни шорти и чорапи. Треньорите се появиха облечени в бяло-черно, а на фланелките им бяха инициалите по подобие на европейските клубове.
Всички играчи подновиха тренировки с тима, включително и завърналият се Екундайо Джайеоба и Куаме Фидел. Единственият отсъстващ беше Илиян Трифонов, който вероятно ще продължи кариерата си в Любимец.

Още утре великотърновският тим играе и първата си контрола от подготовката – от 18:00 часа на стадион „Ивайло“ тимът приема Ботев Пловдив. На тренировката присъства представителя на новите собственици - Ендер, който обеща за следващите дни повече подробности за турските инвеститори и за намеренията им./БЛИЦ