Любимецът на "сините" фенове Уелтън изненадващо посети днешната тренировка на Левски. Той е в България заедно с любимата му Стефани, след като японското първенство е в пауза.

Бразилският футболист предизвика еуфория на "Герена" и редица фенове си направиха снимки с него.

Както е известно, Уелтън бе продаден на Гамба Осака за солидна сума, но явно Левски и България са останали в сърцето му.

„Благодаря за посрещането на всички мои приятели и на целия персонал. Това е много хубаво чувство, няма как да го опиша. Връщам се на място, където имах прекрасни моменти. Разбира се, че имаше и трудни такива. Ще си спомням обаче само красивите неща. Много хубави спомени дойдоха при мен, когато влязох в тунела. Може би всички хубави моменти нахлуха заедно и всичко е изключително важно в моя живот, което ми се случи тук. Аз също не съм забравил моите бивши съотборници. Нямаше как да не се върна и да не поговоря с тях при първата възможна почивка“, каза бразилецът пред клубната телевизия.

„Разбира се, че следя представянето на Левски. Независимо, че съм далеч следя всичко и това е отборът, който ще остане завинаги в сърцето ми. Ще бъдат тук да подкрепям Левски в мача срещу Ботев Враца. Подкрепях ви с цялото си сърце от Япония, сега ще съм тук. Всички заедно на стадиона“, добави Уелтън.