Звездата на “Левски” Гара Дембеле може да осъществи мечтата си да играе във Висшата лига на Англия. Той е бил наблюдаван от един от помощник-треньорите на Евертън в дербито срещу Литекс.
 
Емисарят на английският клуб е бил забелязан в ложите на “Георги Аспарухов”, пише в. “Тема Спорт”. До съгледвача на “карамелите” е бил футболният агент Илиян Божинов.
 
Човекът от треньорския щаб на Евертън е останал доволен от качествата на Дембеле, който направи един от най-силните си мачове през сезона и отбеляза страхотно попадение.
 
Този факт не е убегнал на представителя на елитния английски тим. Все още няма нищо сигурно и преговорите за евентуалната сделка тепърва предстоят. Клубът от Висшата лига разполага и с дискове с изявите на Гара Дембеле през сезона.
 
Както е известно, Тодор Батков се надява да получи около 4 милиона евро за звездата на “Левски”. Собственикът на “сините” призна след дербито с Литекс, че на “Георги Аспарухов” е имало представители на Вердер, Динамо (Москва) и още няколко отбора./БЛИЦ