Българският полузащитник Евгени Игнатов привлече вниманието още в първите си два мача в Полша. БЛИЦ разбра, че юношата на ЦСКА вече е част от състава на Орлич (Сухедньов), който след втория кръг в четвърта дивизия има пълен актив от 6 точки. Успешният старт се дължи най-вече на доброто представяне на Игнатов, след като бившият футболист на Чавдар (Етрополе), Сливен, Спортист (Своге), Видима-Раковски и Академик (Свищов) прие предизвикателството да играе в Полша.
 
В дебюта си крилото наказва Бушко Здрой за пълния обрат на новия му тим с 2:1. 26-годишният Игнатов бележи втория гол в мача, в който е 90 минути на терена заедно с още един българин - Тихомир Ченешков.

Дни по-късно Орлич печели и във втория двубой с участието на Евгени Игнатов. Тръгналият си от Академик (Свищов) халф е автор на единственото попадение за успеха с 1:0 над Нептун (Конские). Така след два мача в Полша юношата на ЦСКА има 2 гола на сметката си, 2 победи и ударена греда. Целта пред Игнатов и съотборниците му е още този сезон да класират Орлич от град Сухедньов в трета полска дивизия.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ