Поредното издание на бутиковия международен детски турнир по футбол „Терма Вилидж“ в Кранево обещава да бъде още по-грандиозно. След грандиозния успех миналото лято, когато участваха представители на водещи школи като Левски, Славия, Ботев (Пд), Берое, Черно море, Възраждане 2020 и други, този сезон ще има сериозно надграждане с представители от чужбина.

Турският гранд Галатасарай преди няколко дни официално потвърди участието си и в двете възрастови група – за родени 2014 и 2016 година. Очаква се потвърждение и от друг водещ клуб от южната ни съседка Фенербахче. На финален етап са преговорите и с ФКСБ (Стяуа), а от Румъния със сигурност ще участват Брашов и Фарул (Констанца).

Във възрастовата група за родени през 2014 година пристига тимът на Ботев (Пд), който ще защитава титлата си от миналия сезон. Тогава „жълто-черните“ надвиха драматично Левски след изпълнение на дузпи. Потвърждение има и от почти всички отбори, които участваха в миналогодишното издание на турнира.
Мачовете ще се играят между 10 и 14 септември на отлично подготвените терени на комплекс „Терма Вилидж“ в Кранево, като емоциите още от сега са абсолютно гарантирани.

Организаторите миналия септември изненадаха участниците, родителите и гостите на турнира с грандиозно закриване на турнира, за което още се говори. Сега те са подготвили нови активности с които да зарадват малките футболни таланти.