16 юли 2012 година. Валери Божинов облича червения екип и тренира с ЦСКА. Снима се пред надписа "Това е Армията" от тунела, от който излизат "армейците". Нападателят отново е без отбор и поддържа форма с отбора. Снимки, смях, закачки, всичко е прекрасно. Горе-долу по това време Илиан Илиев е отказал на Божинов да се включи в заниманията на "Левски", тъй като отборът се готви за важния си мач от евротурнирите с ФК Сараево. Стойчо Младенов обаче джентълменски приютил Валери за тренировката.

31 януари 2014 година. Валери Божинов е в "Левски". В следващите два дни, включително и днес, нападателят не спира да се подмазва най-вече на феновете. "Няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам", твърди Валери, който коментира снимките с червения екип: “Това, че има снимки от тренировка, е нищо повече от част от моето минало. Важното е не коя фланелка си обличал да тренираш, а коя ще защитаваш със сърцето си."

Само за половин година за втори път на "Герена" става горещо. Едни фенове, за които се твърди, че са приближени до ръководни фактори, съблякоха и унизиха Ивайло Петев, който бил казал, че като дете е симпатизирал на ЦСКА. "Събличай фланелката, веднага. Да не ти я сваляме ние. Чорбари не искаме", викаха обезумелите ултраси на "Левски" през есента и прогониха един от най-добрите български треньори.

Ще има ли нов епизод на събличане в "Левски"? Този път налични са снимки и кадри как Валери Божинов тренира с ЦСКА. Повече доказателства от това - здраве му кажи. Вече два дни фенове на ЦСКА не спират да заливат социалните мрежи с компромати за новото попълнение на "Левски". Снимките с червения екип са най-малкото, което се появи на бял свят. Голяма част от фотосите са на Божинов с Азис в доста любопитни пози. Валери е наричан с доста нецензурни определения, които спестяваме.

ЕТО И ВИДЕО КАК БОЖИНОВ ТРЕНИРА С ЦСКА - ТУК