Един от основните футболисти на Левски Холмар Ейолфсон даде интервю пред BIT, в което разкри, че собственикът на тима Спас Русев е изиграл основа роля за привличането му на "Герена".

"Дойдох тук под наем. Имах проблеми с бившия си клуб в Израел. Проведох няколко разговора със Спас Русев и неговите идеи ми се сториха специални. Той ме убеди да стана част от този проект. Той е много добър човек, много умен. Влиятелен човек, знае какво прави и това се вижда в клуба", започна Ейолфсон.

Заниманията под ръководството на Делио Роси не са толкова тежки. Той знае какво иска от играчите си и ако не го изпълняваш може да имаш проблеми. Роси е умен човек, работи много здраво. Опитва се да ни научи на нещата толкова добре, че да не се замисляме какво да правим, а автоматично да взимаме правилното решение. Работим много здраво, за да се опитаме да го постигнем.

Новите попълнения ще засилят дълбочината в състава ни. Сега пред нас има много опции и може да играем по различни начини. Това ни прави по-непредвидими за опонентите ни. Те не знаят с какво можем да ги изненадаме. Това определено прави отбора ни много по-добър.

Надявам се в неделя да вкарам първия си гол за Левски", добави исландският защитник.