Фенът на Черно море Ивайло Иванов си дойде от Англия специално заради мача на "моряците" с молдовския Искра-Стал. Първата среща от втория квалификационен кръг в турнира Лига Европа стартира в 20:00 часа тази вечер на стадион "Лазур" в Бургас.

33-годишният Ивайло никога през живота си не е гледал на живо среща на Черно море в европейските турнири. Варненецът работи на Острова и не се бе завръщал в България от година и половина.

"В началото беше много трудно. Не знаеш езика, но сега вече е по-добре. Ако ти се работи, се изкарват пари. Квартирата ни е 500 паунда, но си делим парите със съквартиранта ми Калоян, който също е от Варна", сподели пред "Варна спорт" фенът на Черно море.

Ивайло Иванов се завръща на Острова след месец като се надява да гледа на живо и следващия съперник на "моряците" в евротурнирите. В момента той е в Бургас и мисли да пътува и за реванша до Молдова. За него обаче е важен следващият съперник на "моряците". В Англия Ивайло не е фен на никой от английските клубове, но уважава националния отбор на Англия. /БЛИЦ