Президентът на Ботев Димитър Христолов  бе изкаран с полицейски кордон от сградата на БФС. Два полицейски джипа, шест униформени полицаи и трима служители на частна охранителна фирма се грижеха за неговото здраве и спокойствие, съобщава news4000. Христолов отиде в БФС, за да спре трансферите на ЦСКА заради парите, които “червените” дължат на Ботев за Саидходжа и Йордан Минев. Трима “жълто-черни” фенове обаче надушили, че техният “любимец” ще посети футболния съюз и веднага окупираха сградата. Един от тях дори е засякъл Христолов на влизане и го е заклещил пред асансьора. Разтреперан, Селския е успял да се измъкне с помощта на охранители.
Явно уплашен от случилото се на влизане, Христолов е звъннал в полицията и 15 минути преди неговото излизане пристигнаха два полицейски джипа и още гардове на СОТ.
Феновете се надяваха, че полицаите са тук, за да арестуват Христолов, но се оказа, че това не  е така. За всеобща изненада след броени минути пишман президентът се появи на стълбите и бе изведен от с кордон.