Незабравимо тържество по случай една година от създаването си спретнаха членовете на Фен Клуб "Chicago Reds". В специално наета за повода зала те се бяха погрижили за всеки един детайл от празненството и с организацията си надхвърлиха очакванията на всички гости. Като се започне от украсата, която се състоеше от червени и бели балони, червени свещи, салфетки с емблемата на Фен клуба, знамена, видео стена, на която вървяха моменти от паметни мачове на ЦСКА, и т.н., и се стигне до програмата на вечерта, изпълнена с изненади за всички "червени" фенове.

Специален гост на събитието беше Пламен Марков, който пристигна от България по покана на момчетата и момичетата от "Chicago Reds". На линия беше и легендарната "седмица" Цецо Йончев, който е и Почетен председател на Фен клуба зад Океана.

Бяха поднесени специални плакати, подарък от ръководството на ПФК ЦСКА и от Офанзива, като също бяха прочетени и поздравителни писма от двете организации. Безспорно най-голям отзвук сред присъстващите предизвика видео обръщението на старши треньора на ЦСКА Стойчо Младенов и капитана Тодор Янчев, които пожелаха на феновете в Чикаго да се видят скоро на американска земя.

 От своя страна членовете на "Chicago Reds" поднесоха подаръци и плакети на Пламен Марков и Цецо Йончев, като първият дори се съгласи да стане Почетен член на Фен клуба.

Вечерта продължи с много танци, песни и скандирания, а накрая бе поднесена и тортата, разрязана от двамата почетни гости. Купонът приключи в малките часове на нощта, а всички присъстващи си пожелаха вечерта да се повтори отново скоро. Следващото събитие, към което феновете от Чикаго обръщат поглед сега, е приятелската среща Чикаго Файър - Астън Вила, която ще посетят групово на 21 юли. Голямата мечта на всички "армейци" зад Океана обаче е да видят любимия ЦСКА на живо в града на Ал Капоне. Дано да им се сбъдне скоро!