Около 30 привърженици на Черно море изпратиха на летище Варна капитана на "моряците" Георги Илиев. Феновете се събраха на аерогарата в 12 часа, от където малко по-късно Илиев отпътува за Китай от Варна през Виена. След като пристигне в най-многолюдната държава в света опитният халф ще премине медицински прегледи във втородивизионния Шъдзяджуан, който е воден от Ясен Петров.

Ако ги издържи успешно, Илиев ще уточни личните си условия и ще подпише договор.

Както вече стана ясно, Черно море и колегите им от Шъдзяджуан си стиснаха ръцете и по всичко изглежда, че халфът ще заиграе в китайското първенство.

Живата легенда и икона на Черно море бе изпратен с много сълзи, аплодисменти и скандирания от своята публика след всичко, което стори с фланелката на родния си клуб с думите - "Чакаме да се върнеш!".

Привържениците изразиха своята благодарност към Капитана, който направи много за Черно море. Част от феновете се разплакаха веднага след като Илиев влезе в сградата на аерогарата, предава репортер на "Варна Утре".

Самият Жоро също едва сдържа сълзите си, като промълви след прегръдката с шефа на фенклуба Иван Михайлов - "Ще ме разплачете, обичам ви!".