Феновете на Ботев (Враца) от фракцията "Бригада Враца" се сбогуваха с трогателни думи с треньора Сашо Ангелов, който подаде оставка и тя бе приета. Те обвиниха част от играчите на тима за това, че специалистът си е подал оставката. 

Ето какво написаха феновете на врачани във Фейсбук:

"Един от най-големите мъже заставал начело на Ботев си тръгна! Сашо Ангелов донесе най-големите радости за врачани в новата история на нашия любим отбор! Празнувахме заедно на два пъти завръщане в елита. Гръмки победи, които ще останат завинаги в нашите спомени. Сашо няма нужда от адвокат. Ние няма да влезем в ролята на такъв, независимо какви са обстоятелствата покрай неговото напускане.

Искаме да кажем, че се досещаме за някои от мотивите, поради които той си тръгва. Искаме някои от "причините" да се поинтересуват как са приемани и изпращани други тарикати в близкото и далечно минало на клуба. Винаги сме искали само и единствено борба и мъжка игра! И въпреки, че Ангелов "съживяваше мъртъвци" , успяваше да изисква именно това от неговите футболисти. При някои се получи, при други не... Но, сме длъжни да кажем, че борба, раздаване и хъс сме виждали под негово ръководство в моменти, в които футболистите далеч не са били по-задоволени от материално и финансово естество!

Драги, от сега нататък ще ви наричаме "причини". Сами знаете защо... Ще бъдем честни. Знаете, че в днешно време винаги има избор. Дали да останем, дали да си тръгнем, дали да разхождаме фланелката, дали да се борим за нея, дали да я съблечем ако не ни харесва, или в крайна сметка да ни бъде съблечена.... Не можеш на сила да втълпиш достойнство и спортна злоба. Ангелов се опита!

Благодарим от сърце на Сашо Ангелов за мъжеството, с което ръководи Ботев Враца! Сашо, за разлика от тези, заради които си тръгваш, ти, винаги ще бъдеш един от нас!

Бригада Враца"

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020