Феновете на Ботев не спряха да псуват и обиждат вече бившия президент на клуба Димитър Христолов по време на днешната пресконференция, на която станаха ясни новите собственици на “канарчетата”.

Христолов пристигна още по време на срещата между един от новите акционери в Ботев – Франческо Салерно и привържениците, а след това седна до италианеца по време на брифинга. През цялото време обаче той мълча и не каза нищо дори, когато на няколко пъти бе бурно освиркан и обсипван с ругатни от присъстващите фенове. В края на пресконференцията обаче той се смеси с тълпата, която го награби и по чудо всичко се размина без физическа саморазправа.

Христолов бе дошъл сам и без охрана, а много от феновете често го заплашваха със смърт. Досегашният собственик на "канарчетата" обаче успя да премине спокойно през феновете и слезе в асансьора към паркинга, от където си замина. Той не пожела да коментира ситуацията, като единствено заяви, че всичко, което Салерно е казал е вярно и сделка ще има. На въпрос дали са основателни обвиненията и ругатните от страна на феновете, Христолов заяви "Може и да са основателни", след което си тръгна./БЛИЦ