Група фенове на втородивизионния Чавдар (Бяла Слатина) се съмняват, че поводът за напускането на треньорите Бойко Величков и Ивайло Петров са последните загуби на тима, както и предстоящото изпитание в Симитли срещу Септември.

"Имало финансови и организационни проблеми... Ако е така, защо бяха премълчавани докато Чавдар побеждаваше? Последвалите две загуби утежниха положението на нашия отбор и веднага някои абдикираха. Явно ги е страх от евентуални следващи провали", коментират в Бяла Слатина.

"Чавдар не е ЦСКА, "Левски" или Литекс за да побеждава постоянно. Много пъти сме изпитвали трудностти, но никой не е бягал. Случилото се ни кара да се съмняваме в потенциала на напусналите. Добрите резултати на Чавдар през този сезон се дължат на качествената работа на Йордан Стойков-Бумбо. Той започна да гради този тим. За съжаление добър специалист, какъвто безспорно е той си тръгна, защото го пожелаха в чужбина. Надяваме се новия треньор Румил Жотев да вдигне отбора след ударите под кръста, които му нанесоха тези, които досега работеха за него", коментират още запалянковци на Чавдар. /БЛИЦ