Фенклубът на Черноморец “Сините акули” излезе със специално обръщение след вчерашния мач със Славия. Бургаският тим отпадна след дузпи 7:9 (3:3 в редовното време и 4:4 след продължения). Още по време на двубоя малкото привърженици на трибуните разпънаха транспарант срещу изпълнителния директор Джанпиеро Персикети. Агитката на Черноморец е недоволна от политиката, която налага италианецът от началото на пролетния дял на първенството.

Ето какво пишат феновете на Черноморец:
“Изказваме безкрайната си благодарност към всички футболисти и треньорския щаб за това, че се раздадоха до край в този злополучен мач и защитиха името си на "акули". За нас само това е начинът, по който трябва да вървим, и да съхраним направеното до тук. В същото време искаме да отделим виновниците от заслужилите и да посочим главния виновник за всички проблеми в последно време, включително и за снощната загуба. Това е Джанпиеро Персикети.

Чакаме от този господин отговор дали му хареса снощи обстановката отборът да играе на празен стадион. Господин Персикети, не разбрахте ли, че с недалновидната ви и направо безумна финансова политика и мениджмънт лишихте отбора от подкрепа в най-важния момент!

Искаме да му кажем: Отиди си с мир и нека този клуб се управлява от хора, които милеят за Черноморец. Ние ще ти купим билет, само ни кажи кога си отиваш", пишат привържениците./БЛИЦ