Феновете на Левски отправиха предупреждение към футболистите след загубата от Сливен с 0:1 в последния кръг на есенния полусезон. Феновете публикуваха текста на фенсайта sector-b.com. В него те се заканват да предприемат директни мерки срещу слабата игра на отбора. Ето какво гласи публикацията на ултрасите без редакция:

"А лицето Т.Батков да не се ослушва, а да извади пари за поне 3 нови класни попълнения, като поне 2 от тях са нападатели, защото с наличните в момента трудно ще вкараме и на Брестник в сряда.

Доста от футболистите, носещи синята фланелка, бързо и категорично вървят към изритване от най-обичания български отбор. И тъй като ръководството явно не смее да предприеме тези мерки в преносно значение, скоро ние ще трябва да ги предприемем в буквално!

ЛЕВСКИ СОФИЯ е отбор, в който преди всичко трябва да играят мъже, ако не футболисти. И тъй като на всички е ясно, че качествата на доста от сегашните играчи са спорни, то им оставаше поне да се покажат като мъже и да вземат мачовете с отбори от калибъра на Сливен. Вместо това, дошлите на стадиона около 1000 сини фена от всички краища на страната, отново видяха едни уплашени, незнаещи какво да правят топката футболисти. Оправданията им за умора биха важали пред гаджетата им ако не могат да си свършат работата късно вечер, но пред нас тези думи по-добре да не ги изричат. Плаща им се, и то не малко, за да играят футбол в най-обичаното нещо в България след Родината и ако мислят, че нямат силите да се справят и достойно да защитават цветовете и емблемата на нашия клуб, имат около 3 месеца да си вземат багажа и да напуснат доброволно."