Страхотни скандали се разиграли в Локомотив (Пловдив) в последните няколко дни, научи БЛИЦ. Оставката на доскорошния треньор Наджи Шенсой била продиктувана от водещите фигури в ръководството Христо Бонев и Атанас Узунов. Поне така твърдят фенове на Локомотив, които признаха пред БЛИЦ, че именно двамата са причина за нападението срещу Шенсой след загубата от Литекс с 0:3. Както е известно, след края на мача група привърженици нападна Шенсой и за малко да се стигне до физическа саморазправа.

“Това не са истински фенове, а платени хора. За малко да станат бойно поле. Стоях 2 часа в съблекалнята с помощниците ми, за да обмислим дали да подаваме оставка, а след като си тръгнахме, нямаше никаква охрана. Ръководството не се погрижи да ни пази, а отвън ни чакаха платени хора да ни искат обяснение”, заявил Шенсой пред част от привържениците.

Легендарният Христо Бонев от вчера вече е треньор, заменяйки Шенсой. Зума тръби, че винаги е бил зад доскорошния наставник, но истината е, че косоварят никога не се е разбирал с шефовете на клуба, освен с Коко Динев.

Бонев проведе днес и първата си тренировка начело на “смърфовете”. След нейния край влязъл в залата за пресконференции, където имал среща с представители на феновете. Великият нападател отново заявил: “Локомотив е моят живот и моето сърце”, след което се разплакал. Сълзи проронили и част от привържениците и срещата продължила едва 2 минути./БЛИЦ