Феновете на Локомотив (Сф) организират молебен за здраве в събота. Той ще се проведе (18 януари, Атанасов ден) от 14:00 ч. пред кафенето на Бойко до главния вход на стадиона в “Надежда”. Молебенът ще бъде отслужен за здравето на известния привърженик на “червено-черните” Насо, който претърпя ужасен инцидент. "Всички фенове на Локо (София), техните семейства,близки и приятели, както и всички приятели на клуба са добре дошли, уточняват организаторите. - Елате, за да продължим заедно каузата по събиране то на средства, за да може приятеля ни Насо да бъде скоро сред нас!"

Момчето, прегазено от трамвай в столичния квартал „Рожен” (недалеч от гара София-север), дълго се бори за живота си, но бе ампутиран десният му крак.

В желанието си да видят приятеля си отново на стадиона, феновете на клуба се обърнаха към всички хора, включително и привърженици на останалите български тимове, да помогнат на Наско и неговото семейство.

„Той е истински локомотивец и искаме отново да го видим как подкрепя отбора. Надяваме се да помогнем, с каквото можем”, споделиха приятели на пострадалото момче.