Феновете на Миньор излязоха бесни след днешната среща с кметицата Янакиева. Ето какво споделиха те пред БЛИЦ.
“Възмутени сме от отношението на г-жа Янакиева и общината. Те, като собственици на “Стадиона на мира”, не искат явно да помогнат за завършването на ремонта. След проведена среща преди един месец кметицата беше обещала да помогне със скална маса за дренажната система. Припомняме, че г-н Вангелов започна ремонта със собствени средства, а от общината се искаше скална маса. Добре, разбираме, че общината е в криза, но човек трябва, като обещае нещо, да е честен. След като през последните няколко дни се докарваха по няколко камиона на ден, което е недостатъчно, и с тези темпове на работа извозването на скалната маса ще продължи поне месец. След днешната среща Янакиева заяви, че спира окончателно да помага. Първенството започва на 1 август и явно тя не иска стадионът да бъде завършен в срок, за да може да каже, че някой не си е свършил работата. Но ние питаме кой е този някой? Излиза, че е тя? .Което води до това, че ремонтът няма да бъде завършен в срок и ние трябва пак да обикаляме други градове, където ще играе отборът ни.

ПИТАМЕ КМЕТИЦАТА, ВИЕ Г-ЖО ЯНАКИЕВА, КМЕТИЦА НА ПЕРНИК ЛИ СТЕ??? МИНЬОР ПЕРНИШКИ ОТБОР ЛИ Е??? И АКО ОТГОВОРЪТ Е ДА, ЗАЩО НЕ ПОМАГАТЕ!

Да не говорим за вашите обещания за светлинно табло и втори етаж на стадиона, които дадохте миналата година !!! Феновете на отбора са възмутени от вашите лъжливи обещания и вече не ви вярваме!!! 
 ПЕРНИК 09.07.2010Г. ФЕН-КЛУБ МИНЬОР ПЕРНИК