През изминалата нощ фенове на "Левски" проведоха мащабна кампания и разлепиха близо 10 хиляди плаката в градовете София, Велико Търново, Плевен, Пазарджик и Асеновград. Най-скандалното е, че "сините" ултраси са посегнали на най-святото на вечните си врагове от ЦСКА - "Армията". Стадионът на "червените" в Борисовата градина осъмна със сини плакати.

Eдна от интернет страниците на "сините" привърженици fondsectorb публукува следния текст:

В неделя вечер, на 18 срещу 19 септември, успешно бе проведена кампанията „Левски докрай!”, съпътствана с разлепянето на близо 10 хиляди плаката в градовете София, Велико Търново , Плевен, Пазарджик и Асеновград.

В момент, в който България спи, будни левскари от цялата страна доказаха, че една столетна идея е още жива! Кампанията „Левски докрай” има за цел не просто популяризирането на футболния клуб и стадионната култура, както и не просто масовото връщане на „сините” привърженици по трибуните.3_9.jpg

Прокарваме призива ни за участието на всеки съмишленик в общото дело, успоредно с удовлетворението от постигнатото до момента.

Въпреки черногледството и песимизма, въпреки вътрешните противоречия и въпреки враговете ни, не спряхме да надграждаме в крак с времето. Чрез всеобщи усилия осъществихме постижения, които ще останат след нас и които няма как да ни бъдат отнети!

За последните няколко години:

- Върнахме истинската емблема

- Организирахме хореографии, за които само мечтаехме

- Сътворихме страхотни пирошоута

- Показахме предаността си към своите легенди

- Изградихме новия стар Сектор „Б“ със стари ценности и модерна визия.

От дотук казаното трябва да става ясно, че имаме само един път пред себе си.

Той в никакъв случай не е и няма да бъде отстъпление от извоюваните позиции.

Немислимо е и да се тъпче на едно място.

Съдбата ни е отредила всички заедно да вдигаме летвата все по-високо.

Защото имаме завет за пазене!

Защото времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме!

Връщаме се по стадионите! Този път всички!

Само ние сме способни да променим българския футбол, защото от нас започва всичко!

Подкрепяй Левски докрай, винаги и навсякъде!

Огромни благодарности за ползотворния труд на всички включили се в кампанията: най-вече на момчетата от „Синя Хунта, успешно доказващи се в сектора, на момчетата от „Хаджи Димитър Бойс“, на момчетата от „Южна Дивизия“, на момчетата от „София-Запад“, на всички неспящи левскари от Плевен, Велико Търново, Пазарджик, Асеновград и най- вече на всички истински левскари, които не членуват във фракции, но се включиха активно в кампанията! Само уважение и за музикантите, които предоставиха студиото си за аудио записите, те си знаят кои са.

Кампанията „Подкрепяй Левски докрай!” бе изцяло финансирана от средствата на Фонд „Сектор Б”. Тя нямаше да съществува без Вашите дарения и без печалбите от закупуването на артикулите от Фонда.
Длъжни сме да продължим с добрата работа, защото ние сме Левски!
Само Сините!
 
levski.jpg

levski1.jpg