Феновете на „Левски” от Националния клуб на привържениците и тръст „Синя България” започват кампания за набиране на средства, с които да бъде ремонтирана алеята от улицата до входовете на сектори „Б” и "В" на стадион „Георги Аспарухов”.

На всеки мач „сините” минават през дупки и кал, за да стигнат до заветния сектор и сега са решили да направят сами ремонт на алеята. От групата „Сини инициативи” публикуваха на страницата си призив към своите съмишленици:

„Приятели, от много години един наболял проблем, колкото и незначителен да изглежда по принцип, гложди нашето съзнание. Всеки, който е бил на мач на стадион “Георги Аспарухов“ е минавал през алеята, свързваща касите на стадиона с тази пред сектори „Б” и „В”. Бащите пренасят децата си на ръце, а ние се катерим по оградата, за да избегнем локвите. Калта и мръсотията властват там през по-голяма част от годината. Дълги години привържениците мърмореха, но не предприемаха нищо, а ръководството на ПФК-то беше сляпо за този дребен според тях проблем.

За това, Националния клуб на привържениците съвместно с Тръст " Синя България " стартираме инициатива по събиране на сумата от 3500 лв., необходимa за асфалтирането. Имаме уверение от фирма, че алеята ще бъде асфалтирана съвсем скоро, а от нас се иска да поемем ангажимента да заплатим само материалите.

Нашата цел е да съберем сумата преди мача за купата на България срещу Литекс. От нас за нас, без участието на ръководството на ПФК “Левски“ 1914 АД, СК “Левски“ или община Подуяне.

Средства ще се събират чрез урните в сектор В и дарения по банков път.

За общото благо! От нас за нас!

Нека проявим отговорност спрямо фирмата, ангажирала се с асфалтиране на алеята, и бъдем активни при събиране на средствата”.


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016