Ватман пострадал при инцидент, станал преди снощния мач "Левски" - ФК Сараево (1:0) на бул. "Ситняково" след кръстовището с бул. "Мадрид". Пристигналите на място автопатрули от Пето районно управление установили, че трима фенове на "сините" хвърлили бутилка и счупили стъклото на трамвайната мотриса.

При инцидента бил ранен ватманът, който бил транспортиран и оставен за лечение в болнично заведение със срязана артерия и сухожилие на дясната предмишница, без опасност за живота.
Пред служителите на реда свидетели дали много точно описание на извършителите на деянието и днес полицията продължава издирването им.

По време на мача бил регистриран само един случай на пострадала при сбиване пияна привърженичка на отбора-домакин - "Левски". При извършения алкотест дрегерът отчел 1,8 промила.

Служителите на реда работят по изясняване на случая. Благодарение на добрата превантивна дейност на полицията след приключване на футболната среща на територията на София не бяха допуснати нарушения на обществения ред.