Фенове на Славия алармираха БЛИЦ, че в часовете преди двубоя на "белите" с Миньор (Пк) все по-усилено се говори, че срещата ще завърши наравно. Двубоят от осмия кръг на "А" група е днес от 16:00 часа на стадиона в "Овча Купел". Преди този мач възпитаниците на Стевица Кузмановски са абсолютен фаворит, след като в последните си два шампионатни двубоя записаха победи и демонстрират добра форма.

"Дочухме някои неща, но дано не се окажат верни. По всяка вероятност ще полегнем на Миньор (Пк), които се нуждаят от точки, за да си гарантират по-рано оставането в "А" група. При тях има огромно напрежение. Феновете им постоянно искат оставката на Димитър Алексиев, тъй като не са доволни от представянето на тима от началото на сезона. Славия и без това не гони високи цели, така че нищо чудно наистина двете ръководства да са се разбрали под масата и срещата да завърши наравно", каза за БЛИЦ привърженик на Славия, пожелал анонимност.

БЛИЦ научи още, че от двата клуба няма да прибегнат до залагане в букмейкърски къщи за задаващото се равенство, което след това ще им донесе печалби. Уговорката била Славия и Миньор да прибавят по една точка в актива си, а през пролетта евентуално "жълто-черните" да върнат вересията на "белите", когато те ще им гостуват най-вероятно в Перник. 

Преди този мач Миньор има 7 точки в актива си и заема 13-ото място. Славия пък е на осмата позиция с 10 точки. /БЛИЦ