Феновете на Славия не спират с атаките срещу ръководството на клуба и по-специално към собственика Венци Стефанов. В официалния форум на "белите" привърженици се сипят всевъзможни закани по адрес на боса, който е недолюбван от ултрасите.

БЛИЦ попадна на следната жестока клевета към Стефанов, отправена му от привърженик на Славия, използващ никнейм slavia_fen - "Иди си Венци, иди си, я съм ти м**ката е*ал, че съсипа ни отбора, ега да у*реш в затвора!!!"

Форумът е задръстен от подобни кълнящи послания, като всички пишещи в него са обединени около мнението, че Стефанов трябва час по-скоро да напусне клуба.

"Хора, разберете, че Венци Свинята докато е в Славия, нашият славен отбор няма да го бъде. Спрете да ходите по мачове и да видиме какво ще стане като играят пред празни трибуни", пише пък ivo1899.

Както е известно, в неделя скромната "бяла" агитка побесня и напусна стадиона още в 10-ата минута на дербито с Локомотив (София), спечелено с 2:1 от тима на Венци Стефанов.

Привържениците скандираха десетина минути против ръководството, след което демонстративно един по един се изнизаха от трибуните. След това привържениците на Славия се събраха на близка поляна и се разделиха за мачле. Ултрасите се забавляваха, скандираха и пееха песни, но не наблюдаваха двубоя с "железничарите". Заканата на феновете е, че няма да гледат и следващото домакинство на отбора - срещу Калиакра, когато възнамеряват да играят белот на поляната.

venci.JPG

3_12.jpg