Феновете на Славия нападнаха бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов. Преди два дни бизнесменът заяви, че “спонсорите на “Левски” са повече от феновете на Славия”. Това му изказване вбеси представителите на Националния клуб на слависта и те излязоха с обръщение към Джевизов.

Публикуваме мнението на феновете на Славия без редакторска намеса:

“Стойне, стой си в периферията!

Стойне Манолов, приемащ странно защо себе си като „известен и влиятелен” привърженик на ЦСКА, стана вторият периферен „армеец”, който в последните 12 месеца неуспешно се опитва да се прави на интересен за сметка на Славия без да е предизвикан по какъвто и да било начин. Първият беше Спас Джевизов, по-известен във футбола като Спас Дървото.

Та вечно периферният цесекар Манолов обича се преструва на много по-главен, отколкото всъщност е. Той в ЦСКА винаги се е въртял около силните на деня, но никога не е бил един от тях. Просто защото мястото му е в периферията на „червените” – и преди, и сега.

Като успял бизнесмен и радетел на частната инициатива той странно и в разрез с пазарната икономика, но страстно и по комунистически, пледира любимият му клуб най-после да получи мощна държавна подкрепа, равна на тази, която Левски има в момента.

Ще попитаме така разпалилия се днес цесекар Манолов кой отбор все пак е подкрепял през 1978 година? Когато Марек от родния му град Станке Димитров (днес Дупница) победи ЦСКА с 1:0 във финала за Купата на Съветската армия. И дали се е радвал навръх 30-годишнината на армейския клуб заради феноменалния гол на Любен Севдин в 30-ата минута от 30 метра пред 30 000 зрители на „Васил Левски”, донесъл трофея на дупничани?

Хич не му е по мярка на периферния Стойне да се заяжда със стогодишен клуб като Славия. Най-малкото защото категорично му е непознато чувството дядо му да извади от джоба си членска карта на любимия във фамилията клуб.

Очакваме извинение от Манолов, който обиди Славия и славистите без да има никакъв повод да го стори.”