Христо Стоичков поднесе нова изненада за феновете си. С наближаване на шоуто на 20 май на Националния стадион "Васил Левски" Камата радва все повече привържениците си. Специален щанд, на който се продават оригинални сувенири за бенефиса, вече е открит на стадион “Васил Левски”. Той е в кафенето, което се намира откъм сектор “В”.

Предлагат се мъжка, женска и детска тениски в бяло и черно на цена от 24,88 лева. Толкова струва и официалната топка за мача. Бейзболните шапки са по 16,88 лева и също са в бяло и черно. Чашата е 8,88 лева, а USB с 8 GB памет е 14,88 лева.

Всички артикули са с официалната емблема на бенефисния мач на Христо Стоичков и негов автограф, който е извезан върху тениските. Серията на всички артикули е лимитирана.

През щанда вече минаха доста известни футболни хора, сред които са агентът Емил Данчев и националният селекционер Ивайло Петев.

Обявените футболни легенди до момента, които ще участват в сблъсъка на титаните на 20 май, са: 
• Христо Стоичков
Диего Армандо Марадона
Карлос Валдерама
Георге Хаджи
Георге Попеску
Хорхе Кампос
Хосе Луис Чилаверт
Даниеле Масаро
Иван Саморано
Джанфранко Дзола
Антонио Бенариво
Наско Сираков
Йордан Лечков
Любослав Пенев
Давор Шукер
Звонимир Бобан
Емил Костадинов
Красимир Балъков
Роберто Баджо
Ромарио
Хуан Роман Рикелме
Жан-Пиер Папен
Предраг Миятович
Деян Савичевич
Пиотр Новак
Диего Гутиерес
Лотар Матеус

Самуел Ето'о

 ВСИЧКО ЗА ЮБИЛЕЯ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ - ТУК !!! 

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 18,88 лв. до 88,88 лв.


610.jpg