Назначението на Любослав Пенев в ЦСКА 1948 предизвика вълна от коментари сред феновете на ЦСКА. Бившият футболист и треньор на "армейците", който ги изведе до спечелването на Купата на България преди година, се нави да води "червените", домакинстващи в Бистрица. 

Още преди седмица БЛИЦ първи разкри, че Пенев е фаворит за нов наставник на ЦСКА 1948, а в петък съобщихме, че вече е подписал договора си. Това обаче не се хареса на част от цесекарите, които го критикуват за решението му. "Мач Телеграф" публикува част от коментарите на привърженици на "червените" във форумите и социалните мрежи: 

Shekirov: "Скоро май всички ще припознаем числата. С Морено, Гарсес, Вилдсхут, нищо хубаво не ни чака".

Галин Несрин Вълчеви: "Какво чак толкова е станало? Любо си е легенда на ЦСКА, докато свят светува, разбирам да беше отишъл в Левски, да си режете вените, ама…"

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Ivan Dimev: "Любо отиде в отбора, който е създаден с единствената цел да сее разделение сред нас. За мен лично всеки армеец, който участва под каквато и да е форма в творението на Найденов, е предател".

Любен Хаджикостов: "Разни там джевизовци, здравковци и томановци не, че го приемам, ма го разбирам. Ама Любо, това е нож в сърцето! Мъртъв за мен…"

Владислав Върбовски: "Къде е драмата? Л. Пенев е посредствен треньор, ниво Селско Царство, Ментето и Арда, примерно. Дано един ден да зареже селските отбори и да заработи в чужбина, за да вдигне нивото".

Killer loop: "Цеката, ако не се скара с Любо до началото на сезона, ще е голям прогрес. Любо е прям и не му пука от нищо, иначе не е лош треньор, националния и тирето не играха зле при него. Другият му плюс е, че работи с наличния материал без да мрънка, и харесва да работа с български играчи, поне с такова впечатление съм останал".

Georgi: "Голяма драма. Един фалирал и не толкова принципен човек е избрал парите. Е, няма да е първият, нито последният. Ще е интересно на пресконференцията, като го попитат за ЦСКА-София. Любо не е особено умен, така че, ще гледаме шоу".