Треньорът Димитър Михайлов, който водеше детския отбор на ЦСКА (набор 2003), е бил уволнен след намеса на група фенове на тима. Причината за поведението на ултрасите е снимка в профила във „Фейсбук“ на специалиста, на която той бил окичен с фенартикули на „Левски“. Заради тази снимка от фракцията „Animals” са поставили ултиматум към ръководството да уволни треньора.
 
По време на една от тренировките група ултраси потърсили саморазправа с Михайлов, информира livesport.bg. От агресията на феновете пострадал и бившият нападател на тима Владимир Манчев, който защитил колегата си, но бил изблъскан от хулиганите.
 
„Аз не съм уволнен, сам си тръгнах. Чашата преля, когато десетина ултраси от една от фракциите, предвождана от Росен Петров-Животното, дойдоха и искаха саморазправа с мен. Само заради онази снимка. Като нищо можеше да ме съблекат като Ивайло Петев“, коментира треньорът.
 
„Снимката е правена преди 7-8 години след мач на малки вратички срещу отбора на София-Запад. След него си разменихме тениските, както подобава всеки път, и седнахме двата отбора заедно да пием по бира“, разясни Димитър Михайлов.