ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Привържениците на ЦСКА от фенклуб „Сектор „Г“ изглежда отново са в обтегнати отношения с клубната управа. За това намеква публикация във „Фейсбук“, с която се анонсира завръщането на водения от запалянковците подкаст „Гласът на „Сектор „Г“.

„Гласът на „Сектор „Г“ – нашият подкаст, се завръща! За жалост този път няма нищо позитивно за обсъждане, но е време да спрем с недомлъвките и широката общественост да узнае нашето мнение за моментното, а и не само, състояние на любимия ни клуб. Очаквайте ни много скоро…“, пише в съобщението.

От началото на сезона феновете са видимо недоволни от представянето на ЦСКА. След домакинските издънки със Сепси (0:2) и Славия (1:1) имаше доста обиди към играчи и шефове, като дори запалянковците бяха обградили изхода на съблекалните, за да потърсят отговори за слабата игра. След поражението с 0:3 от Лудогорец в Разград гредите на терена на „Българска армия“ бяха счупени, а на вратите на Сектор „А“ беше изписано „Срам и позор“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

През уикенда при победата над Берое с 3:0 в Стара Загора на оградата на гостуващата агитка беше окачено знаме срещу собственика Гриша Ганчев, на което пишеше „ДеМикренизация“. 

Както е известно, през миналото лято привържениците на ЦСКА организираха бойкот и не посещаваха Сектор „Г“ на домакинските мачове на „армейците“. Той започна след загубения финал за купата на България от Левски с 0:1. Запалянковците се завърнаха в любимата си трибуна през тази пролет, за да демонстрират подкрепата си към тима, който водеше до последно битка за титлата.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!