Феновете на ЦСКА от сдружение „Червени сърца“ излязоха със специално обръщения към играчите отбора след домакинското равенство 1:1 с ЦСКА 1948 в мач от четвъртия плейофен кръг на първата шестица на efbet Лига.

Привържениците на „армейците“ призоваха футболистите да попилеят следващия си съперник в сряда. Както е известно, на 7 юни предстои последното за сезона вечно дерби срещу Левски. От „Червени сърца“ са категорични, че са готови да простят всичко, но не и предателство, бездушие и страх.

„В ЦСКА трябва да играят само воини, които носят маршалски жезъл в раницата си. Футболисти в червени фланелки, нямат право да се страхуват, защото страхът е равностоен на загуба. В сряда искаме да излезете и да попилеете следващия противник. И ще бъдете простени и уважавани. Ако някой от вас има съмнение в себе си, по-добре дори да не идва до стадиона. Ще бъде напразно“, пишат „Червени сърца“.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА СДРУЖЕНИЕ „ЧЕРВЕНИ СЪРЦА“
Футболът е опиат за милиони фенове, но той както носи екстаз и опиянение, така може да бъде и жестоко смазващ. Ние Армейците обичаме до болка и сме готови всичко да простим. Никога обаче три неща. Предателство, бездушие и страх! В ЦСКА трябва да играят само воини, които носят маршалски жезъл в раницата си. Ще простим пропуските, ще простим загубите, но никога няма да простим изброените три гряха. Ето защо снощи стадионът притихна, а ние прибрахме знамената и поехме наранени към дома. Футболисти в червени фланелки, нямат право да се страхуват, защото страха е равностоен на загуба. Играйте на ръба на възможностите си без страх от загубата и всички допуснати грешки ще ви бъдат простени, дори изпуснатите възможности за титла. В сряда искаме да излезете и да попилеете следващия противник. Защото това повелява нашето знаме, на което пише „С нами Бог!“. И ще бъдете простени и уважавани. Ако някой от вас има съмнение в себе си, по-добре дори да не идва до стадиона. Ще бъде напразно. Потърсете в себе си сили, за да промените съдбите си. От вас единствено зависи.
А ние ще бъдем там. На стадиона! Вашият дванадесети играч! Напред, Армейци! Само ЦСКА!