Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Феновете на ЦСКА не останаха безразлични след загубата от Литекс с 0:1 на старта на новия сезон. “Червените” изиграха слаб мач в Ловеч. Имаха оправдания заради забраната за картотекиране на новите, но и “оранжевите” разчитаха предимно на юноши.

След срещата част от запалянковците на “червените” окупираха сектор “А“ и започнаха да обиждат футболистите: “Туристи, дори не изпотихте фланелката“. Последва разговор с капитана Тодор Янчев. “Тоше, плаче ни се! Това не е нашият ЦСКА!“, допълниха привържениците.

Капитанът на “червените” с насълзени очи говори пред журналистите. Сърцатият бранител отново трябваше да обяснява, защо ЦСКА е играл слабо и е загубил.

“Много са причините, омръзна ми да излизам и да търся думи. Надявам се да се оправи положението, защото не може един автобус хора да искат...Нужни са ни феновете, всеки един истински фен. Не знам, много ми е трудно да говоря. Това ще ви кажа. Много са виновните, но няма какво да се обвиняваме. Всички знаем, трябват промени, не може да продължава така”, заяви Тошко Янчев.

“Това сме, това е отборът, който има право да играе. Днес и аз не трябваше да играя, но това е заради проблемите. Когато има проблеми, аз съм виновен. Така беше и срещу Лудогорец, когато сбърках за гола, скриха се зад мен. Сега пак ви казвам, аз съм виновен.”, завърши капитанът./БЛИЦ