Фенклубът на Калиакра дари велоергометър и екип на футболиста от Шумен Дарин Тодоров. На 17 януари 2010 година Дарин пострада при катастрофа на път за Каварна и се възстановява, след като престоя 370 дни в будна кома. Председателят на фенклуба Веско Харизанов научил, че 24-годишният юноша на “Левски” се нуждае от велоергометър от телевизионно предаване. Той имал уреда, който никога не бил използвал и веднага решил да го дари на нуждаещото се момче. Харизанов информирал кмета на Каварна Цонко Цонев, който го подкрепил и осигурил транспорта до Шумен.

"Дарин се зарадва най-много на фланелката с номер 10, която носеше Николай Петров в Калиакра", каза председателят на фенклуба.

Дарин и Нико са били юноши в “Левски” и първи приятели. После пътищата им се разделили, като Петров отишъл в Каварна. Не след дълго от Калиакра поискали и Дарин да се присъедини към новака в "А" група. На 17 януари 2010 година тогава 22-годишният Дарин Тодоров, в най-голямата зима, тръгнал за Каварна, но между Шумен и Варна катастрофирал. След точно една година в кома и лечение в Германия и Израел момчето вече се възстановява и се надява, че скоро ще може да облече екипа на Калиакра и да играе за отбора от Каварна./БЛИЦ