Треньорската смяна в ЦСКА веднага стана основна тема сред феновете. Както БЛИЦ първи ви съобщи в 14:26 часа, Йоан Андоне се е разделил с част от служителите в клуба, а по-късно ви информирахме, че румънецът вече не е треньор на отбора.

Привърженици на “червените” създадоха страница в социалната мрежа Фейсбук с името “Искаме незабавно Стойчо Младенов за нов треньор на ЦСКА”. По този начин феновете за пореден път обявиха любовта си към легендарния треньор, който изведе тима до две шампионски титли при предишните си два престоя в Борисовата градина. За броени минути десетки ултраси се присъединиха към въпросната група.

В момента Стойчо е треньор на египетския ЕНППИ, но при покана със сигурност ще се върне начело на ЦСКА.

Освен неговото име като варианти за заместник на Андоне се спрягат Пламен Марков, Христо Стоичков, чужденец и още двама българи, чийто имена се пазят в тайна. Марков в момента е свободен, както и Камата, който допреди няколко дни води южноафриканския Мамелъди Съндаунс.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви пред БЛИЦ, че е по бизнес дела в Румъния, а никой от шефовете в клуба не пожела да коментира треньорската рокада.

Футболистите днес минаха през клубната каса, за да вземат месечните си възнаграждения./БЛИЦ