Сайтът на привържениците на Левски sector-b.com публикува декларация, чрез която феновете настояват от ръководството да им дадат ясно и точно обяснение за случилото се с четиримата футболисти, пратени в Русия уж да подписват с Рубин (Казан). Сините ултраси не пропуснаха и отново да се заядат с привържениците на ЦСКА.

Цялата декларация, публикувана в sector-b.com (без редакторска намеса):

Ако футболистите на ЛЕВСКИ изразходваха поне половината от енергията, която изразходват някои хора от СЕКТОР Б, никога не бихме загубили мач с комунистическото отроче. За наше съжаление, без да си дават много зор, нашите звезди, направиха поредния си слаб мач. С голям "принос" за загубата са и хората, които управляват нашия любим тим. Господата Тодор Батков и Константин Баждеков, отново се показаха като пълни лаици и наивници и побързаха да изпратят четирима от най-добрите играчи на ЛЕВСКИ, един ден преди дербито, на обиколка из Казан, защото някой им изпратил факс, в който се казва, че шампионът и участник в Шампионската лига Рубин Казан спешно се нуждае от ЧЕТИРИМА наши футболисти насред сезона, при затворен трансферен прозорец и предлага за тях колосални суми. Дори и на малко дете, тази история в първия момент би се видяла странна, явно само на господата в управата не се видя такава и те "продадоха" половината отбор на нищо неподозиращия Рубин Казан. Очакваме в следващите няколко дни, отговорните за случилото се да излезнат и да поемат цялата вина, но не с мили думи, а с действия.

Не по-малко очаквано бе и дербито по трибуните. За разлика от това на терена, то започна шеметно за сините и още преди началото на мача СЕКТОР Б поведе в резултата. За разлика от поредния опит на тружениците на Титан да използват преработените найлони и винили от фабриките им за боклуци, СЕКТОР Б отново показа нагледно какво значи УЛТРАС културата и за пореден път извади собственоръчно нарисувано знаме от плат с големина 900 метра. Цялата прекрасна картина бе допълнена от сини картони и голямо знаме на оградата. Резултатът набъбна в полза на сините и след изкарването на транспaрантите. Тук отново червените ни приятелки имаше какво да научат. Господ явно не е мислил навремето, че може да се родят такива същества, за да направи увеличението на човешкото око около 200 пъти, за да може и ние простосмърните да разберем, какво е написано върху тапетите на отрочетата на милко балев. Последния и решаващ удар бе нанесен с пиротехниката. 90 минути СЕКТОР Б светеше, гърмеше, пушеше. Така както всички сме свикнали да го виждаме и ще го виждаме занапред.

Колкото до жалкия опит на червените плъхчета да се промъкнат по канала и да дръпнат едно от знамената от Сектора, предназначени за хореографията, докато ние ги търсихме из цяла София, ще кажем само едно: "ДНЕС КРАДЕШ, УТРЕ ДУША БЕРЕШ!".

ПОКЛОН ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПЕЕХА В КРАЯ ПРИ НЕГАТИВНИЯ РЕЗУЛТАТ! ПОКЛОН ЗА ТЕЗИ, КОИТО ДАДОХА СВОЯ ПРИНОС ЗА КОЛОРИТА НА СЕКТОРА! ПОКЛОН ПРЕД ТЕЗИ, КОИТО ЕДНА СЕДМИЦА СИ ЛЯГАХА В 4ч И СТАВАХА В 10ч! ЗА ТЕЗИ 150 ЧОВЕКА, КОИТО ДОБРОВОЛНО ДОЙДОХА И ПОМОГНАХА, ЗА ДА МОЖЕ СЕКТОР Б ДА ИЗГЛЕЖДА ПО ТОЗИ НАЧИН! ДРУГИТЕ, КОИТО САМО ДАВАТ АКЪЛ И ЧУПЯТ СТОЙКИ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ КАКВО ПРАВЯТ, ПРЕДИ ДА ПОЧНАТ ДА КОМЕНТИРАТ КАКВОТО И ДА Е БИЛО! САМО ЛЕВСКИ!