Акция за протест срещу безобразната политика на БФС, унищожила националния отбор, започнаха феновете в България, пише "Стандарт". По всички форуми и социални мрежи тече акция за бойкот на срещата с Уелс във вторник, която почти сигурно ще ни закотви на последно място в квалификационната група за Евро 2012.

Агитките на "Левски", ЦСКА и другите големи клубове са единни, както беше след събитията в Катуница. Призивът е нито един запалянко да не си купи билет за "Васил Левски". Целта е да бъде подобрен антирекордът по посещаемост. Така ще бъде най-добре изразено отношението към управлението на Михайлов, Лечков и компания, единодушни са "червени", "сини", "жълти", "черно-бели".

Поредният резил - 0:3 от Украйна, явно дойде в повече на иначе претръпналия от бой роден запалянко. Призивът за бойкот със сигурност ще успее и заради цените на билетите от по 20 и 15 лева за централните сектори.

"Тези са безумци. Не трябва да искат, а да дават по 20 лева на зрител и пак никой няма да им иде", категорични са българските футболни запалянковци. /БЛИЦ