Тръст „Синя България“, представен от Васил Колев, ще поиска изясняване на собствеността на "Левски" на утрешното заседание на Управителния и Надзорния съвет на ПФК "Левски" АД. Както вече стана ясно, на сбирката се очаква Тодор Батков най-после да обяви оттеглянето си и да връчи пълната власт на Иво Тонев.

“Като член на Управителния съвет, Тръст „Синя България” ще присъства на заседанието на Управителния и Надзорния съвет на ПФК "Левски" АД, което ще се проведе утре - 24.06. на стадион „Георги Аспарухов”. На срещата „Синя България” ще поиска изясняване на собствеността на ПФК Левски, начин на финансиране, както и представяне на бюджет за 2016 година. Тръстът ще информира своите членове и „синята” общност своевременно за решенията от съвета”, заяви Васил Колев.

Тръстът пък ще представи своя Годишен доклад за работата на ПФК "Левски" АД в четвъртък, 25 юни от 12:30 часа. Презентацията ще се проведе в залата за пресконференции на стадион „Георги Аспарухов”.

Докладът съдържа анализи и препоръки по различни аспекти от работата на Клуба:

- Собственост, структура и управление на ПФК "Левски"

- Финансово състояние, устойчивост и бюджет

- Инфраструктурни проекти

- Представителен отбор

- Трансферна политика

- Юношеска школа

- Маркетинг и мърчандайзинг

- Билети и ВИП обслужване

- Връзки с обществеността и привържениците. Социална политика.

- Медийна политика

Докладът ще бъде изпратен по електронен път на всички членове на Тръст „Синя България” и ще бъде качен на сайта на Тръста sinyabulgaria.org.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015