Феновете на Черно море не искат и да чуят за друг треньор освен Илиан Илиев, който да поеме тима, при евентуалното напускане на Гонзо в посока "Левски". Шефът на Националния фенклуб Иван Михайлов сподели, че именно Илиан е човекът, който трябва да поеме "моряците".

"Илиан е треньорът на Черно море, при положение, че Гонзо си тръгне. Това е човекът, който може и ще гради. Не мисля, че има "зелено-бял" привърженик, който да не е на това мнение", смята Михайлов, цитиран от varnautre.bg.

"При положение, че Илиан е свободен не може други специалисти да се спрягат за треньор на Черно море. Несериозно е. Той е един от хората, които винаги ще са първи вариант за нашия клуб. Илиан Илиев е един от легендите на този отбор и завинаги ще е лице на Черно море. Това е най-добрият вариант за треньор, ако Гонзо напусне", категоричен е Михайлов.

Припомняме, ръководството на клуба реши Георги Иванов да остане треньор на тима независимо от големия интерес на "Левски" към него. Илиан е любимец на феновете на тима, в който започва и завършва кариерата му играч. Освен това специалистът води отбора от 2004 до 2006 година. В момента той е без работа.