Феновете на Черно море стягат серия от протести срещу слабото представяне на отбора. Ултрасите търсят начин да изразят огромното си недоволство от играта на тима в последните 2 години.

Те са категорични, че при всеки удобен повод ще демонстрират позицията си.

На този етап единствено треньорът Георги Иванов – Гонзо изглежда пощаден от яростта им.

“Треньорът не е виновен. От край време сменяме треньори и нищо не става. Вината е във футболистите. Всички чужденци да си ходят. Да ги качват на първия самолет, стига само са яли хляба на родните таланти, без да показват нищо по-добро”, гневяха се ултрасите след загубата от Етър с 0:1 на “Тича”.

“Ръководството трябва да направи една спешна среща между играчите и ветераните на клуба. Дано нашите легенди успеят да обяснят на сегашните футболисти в какъв клуб се намират. Какво означава името Черно море, как се е изградила тази 100-годишна легенда. Защото в момента при нас е пълно с мъртви души и заплатаджии. Излизат на тренировка и на терена само за да изкарат някой-друг лев. Нямат сърце, нямат душа. Само за пари мислят, а футбола е много повече от бизнес”, негодуваха още привържениците.

Очаква се още на тренировките през седмицата те да дадат воля на гнева си с плакати посветени на слабото представяне в последно време.