Феновете на Черноморец подготвят изпращане на своя любимец и един от най-верните играчи на клуба Стефан Трайков. Както е известно, 31-годишният Трайков, който играе за Черноморец от 1999 година, не попада в плановете на старши треньора Красимир Балъков за следващия сезон и след края на настоящото първенство си тръгва като свободен агент.

Феновете ще организират прощалното изпращане след последния мач на дублиращия отбор с Вихрен, където се очаква Трайков да вземе участие. С екипа на Черноморец той има 169 мача и 12 гола, като е играл във всички нива, на които се е състезавал и бургаският клуб - "А" група, "Б" група, "В" група и мачовете миналата есен в турнира Интертото.

От клуба също са решили да отбележат края на престоя му в Черноморец и това ще стане в мача с Пирин в неделя. Преди няколко седмици същата съдба имаше и Шенер Ремзи, който за 150-те си мача за Черноморец получи фланелка. 

"Стефан Трайков е истински пример за лоялност в днешните времена и спокойно можем да кажем, че е "акула" и в сърцето си", категорични са феновете на Черноморец. Според слухове в Бургас, Трайков си тръгва от Черноморец, след като през зимата отказал да подсили Етър като преотстъпен./БЛИЦ