Фенклуб "Сините акули" организира безплатен транспорт до Поморие за първата зимна проверка на Черноморец (Бургас). Автобусът с агитката ще потегли на 29 януари (събота) от 12:30 часа до кафето "При акулите". Контролата Черноморец - Светкавица е с начало 14:00 часа.

"Искаме да засвидетелстваме безрезервното си доверие на новия старши треньор Антон Велков. Ще го приветстваме бурно и ще подкрепим мощно любимците си. Гарантираме нашата помощ в борбата на отбора за шампионска титла или класиране за евротурнирите, каквито са целите", заяви председателят на "Сините акули" Неделчо Харизанов.

Той посочи, че феновете са готови с хореографията за събота. Освен с обичайните знамена, плакати и транспаранти, агитката се е въоръжила и с богат пиротехнически инвентар. Закупени са нови димки, факли и фойерверки, за да се създаде на стадиона в Поморие атмосфера като на голям мач.

"Сините акули" призовават и други привърженици да дойдат на мача с лични превозни средства. "И за нас мачът в събота ще бъде своеобразна проверка. Трябва да сме единни за тежките изпитания, които очакват любимият Черноморец през пролетта", заключи Харизанов. /БЛИЦ