Председателят на фенклуба на Локо (Пд) Коце Славов обяви, че до момента привържениците на “смърфовете” са изкупили 1800 билета за финала за Купата на България срещу Лудогорец на 16 май от 19:00 часа в Бургас.

Славов прикани всички привърженици да си купят билети за мача с Лудогорец до 14 май, като до тогава цената им остава на 5 лева, а след това ще се продават и в Бургас, но на цена 10 лева, съобщава Plovdiv24.bg. Председателят на фенклуба на Локо (Пд) сподели още, че са се спрели на пътуването с влакове, тъй като е по-добро решение от това с рейс. За децата от школата на отбора, които ще присъстват на мача с родителите си, е осигурен безплатен превос с рейс.

За финал Коце Славов шеговито отправи призив към зам.-кмета Георги Титюков да оправят терасата на Общината, тъй като след завръщането от Бургас с Купата, при показването й пред пловдивчани, да може да издържи на буйната радост на футболистите на Локомотив.

Административният директор на Локо (Пд) Атанас Узунов пък изказа благодарности на днешната пресконференция в Общината на министър Ивайло Московски и кмета Иван Тотев, за специалните вагони, които ще бъдат отпуснати за привържениците на "черно-белите" за финала за Купата на България, предаде репортер на.

Узунов също така каза, че влакът за Бургас ще тръгне в деня на мача в 12:40 от гара Пловдив и ще пристигнат в 17:10 часа. На връщане ще тръгнат в 00,00 и ще се пристигне под тепетата в 04:30 часа.