До вторник да е ясен пълният ръководителски екип, да са разпределени задачите и отговорностите помежду им. Това поискаха феновете на Локомотив (Пловдив) на среща с ген. Йордан Димитров, който от няколко дни заема поста на спортно-технически директор в клуба, без да е представен официално като такъв. Той бе и единственият от ръководителите, който се яви на днешната среща, поискана от запалянковците.

"Имаме пълно доверие единствено на Едуард Ераносян и само той е в състояние да въдвори ред в тази анархия", категоричи бяха 30-ината ултраси, които загърбиха ежедневните си задължения и се отзоваха в 14:00 часа на "Лаута", информира lportala.net.

"Спрягат се какви ли не имена, без да се знае кой ще дойде и за какво ще отговаря. От подобна колективна отговорност, означаваща единствено колективна безотговорност сме патили и преди. Нужен ни е футболен човек, който да въдвори ред и да е обединителна фигура", обявиха още запалянковците.

Така и не стана ясно в каква конфигурация биха били наредени имената на ген. Димитров, Атанас Узунов и Едуард Ераносян, чийто имена усилено се спрягат в новото управление.

След срещата единствено председателят на фенклуба Костадин Славов коментира пред медиите. "Искаме да провокираме развитие на нещата в клуба. Не е сериозно това, което се прави в момента - уж има финансова криза, назначават се някакви хора, никой не ги е представил никъде, а те вече имат ръководни функции. Лошото състояние на клуба се задълбочава, а кръговете си минават. Ние ще подкрепим отбора и играчите, но искаме да знаем какво се случва с ръководството. Искаме да бъде назначен спортно-технически директор, който ясно да заяви, че той отговаря за клуба. Лошото е, че тук в Локомотив не се говори за футбол", каза Славов. /БЛИЦ