Запалянковците на Локомотив (Пловдив) изразиха недоволството си от селекцията на клуба за пролетния полусезон. По повод старта на зимната предсезонна подготовка сайтът lportala пише следното:

Черно-белите на практика без селекция при мъжете досега

Старта на зимната подготовка за представителния тим на Локомотив тропа на вратата и в четвъртък от 14:00 часа на "Лаута" Стефан Генов ще изведе футболистите си. Сред тях нови и качествени футболисти на практика ще липсват, като по традиция групата ще бъде "напомпена" от жадни за еднодневна слава кандидат футболисти. След фиаското с привличането на Мартин Камбуров, на "Лаута" акостираха "младият" Георги Мечечиев, освободеният ляв бек от Монтана Атанас Атанасов, а освен това пред договор е и обогатилия визитката си с имената на “Левски” и ЦСКА Четин Садула.

След като групата премине медицински прегледи, от 14-ти януари пловдивчани отиват на първи подготвителен лагер във Варна. До края на месеца ще се изиграят две контроли - срещу Калиакра във Варна на 22-ри и срещу Черноморец в Бургас на 26-ти януари.