Феновете на Локомотив (София) изпратиха до редакцията на БЛИЦ отворено писмо, в което отново нападнаха ръководството и конкретно президента Николай Гигов. Запалянковците призовават БФС и УЕФА да изискват банкови гаранции от собствениците на клубовете, за да не се стига до фалити и "да спре практиката нови и нови Гиговци да убиват спорта".

Ето целият текст на писмото без редакторска намеса:

"В неделя Локомотив победи Етър с 3:0, някъде из София. Затова от Обединената фенска трибуна благодарим на момчетата извоювали тази победа. Ние знаем какво се случва в клуба и колко голяма е победата всъщност. Вие не тръгнахте да играете на тото загуби, както едни други "локомотивски футболисти" - БРАВО. Ако усетите че условията стават нетърпими просто не излизайте на терена, ще ви разберем, но не падайте до там да влизате в черни комбинации.

Призоваваме по-заможните локомотивци да обявят премия за победа на Локомотив над Славия, така както имаше премии за победа над едни други отбори. Момчетата заслужават добри условия, а не 500-те лв. преведени от Гигов за последните 3 месеца.

Призоваваме локомотивците да направят всичко възможно в неделя да са на стадион "Славия" защото момчетата наистина го заслужават.

Призоваваме БФС и УЕФА да изискват банкови гаранции от българските клубове за да спре практиката нови и нови Гиговци да убиват спорта и хората.

Днес Локомотив има и всичко и нищо. Имаме Отбор, Треньор и едно талантливо ново поколение, които ще върнат хората в "Надежда". Нямаме обаче ръководители, функциониращ стадион и нещата вървят натам, че ако държавата не помогне за смяна на собственика на футболния клуб, догодина след фалита ще се възраждаме като нов клуб. Запомнете господа - всичко се връща. Злината ще бъде запомнена, а Локомотив ще го бъде въпреки вас! САМО НИЕ! САМО ЛОКО!"