Феновете на Лудогорец избраха вратаря Владислав Стоянов за футболист №1 на тима за 2013 година. Изборът е направен чрез анкета, в която участвали всички привърженици преди началото на мача между Лудогорец и „Левски” (0:1) миналия уикенд.

Тези, които не са присъствали срещата, са гласували онлайн в анкетата. Церемонията по награждаването на най-добрите футболисти от разградския клуб се проведе тази вечер в залата на Народно читалище "Развитие - 1869".

За най-полезен играч на Лудогорец за европейските клубни турнири през 2013 година бе избран Върджил Мисиджан. Наградата за голмайстор на Лудогорец за годинатата спечели Роман Безяк.

Жуниор Кайсара получи Наградата на Националния фенклуб "Лудогорец" за най-много изиграни минути и самоотвержената му игра през годината.

Наградата за трансфер на годината за 2013 година, връчена от Green front 09, получи треньорът Стойчо Стоев, а с приза на Green Ladies бе удостоен бившият футболист вратарят Урош Голубович - за цялостен принос към проекта Лудогорец.