ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Привържениците на Миньор (Перник) облепиха града с некролози на Христо Ковачки, който държи голяма част от акциите на изпадналия от "А" група отбор. "Жълто-черните" фенове първо излязоха на протест, но той не даде никакъв резултат, след което прибегнаха до по-крайни действия, пише "Перник Нюз". Офисът на оглавяваната от бизнесмена ПП "Лидер" бе залят с жълта боя и също облепен в некролози на Ковачки.

"Искаме Миньор да го има. Перник е спортен град. Ако ни вземат футбола къде отиваме? Тези 300 деца в школата какви ще станат?", коментират местните футболните фенове.

На самия некролог пък пише:

"С огромна радост ви съобщаваме, че си замина най-големия нещастник, капут и педе..ст Христо Атанасов Ковачки.

Добре, че умре. К*р на праха ти...

От радостните..."


В същото време един от фенклубовете на Миньор ще организира протест пред Общината, а председателя заплаши, че ще последват драматични събития.

"Аз, Милослав Милчев Вучков, представляваният от мен фен-клуб "Пальо Владимиров", симпатизанти и привърженици, хора от моето обкръжение и други близки до ФК "Миньор" ясно и категорично даваме срок до пет дни на областната управа да излезне със становище какво е бъдещето на отбора, в противен случай в понеделник считано 29.07.2013, ще ви се натресем пред общинската структура на града и ще видите в пълният смисъл що е това протест и въобще дали си представяте какви драматични събития ще последват!!!!! Обещавам да излеем цялата си ярост точно там откъдето тръгва подигравката с най-голямата гордост на този отруден и ограбван град през последните 25 години... а именно Община Перник и нейните управляващи!!!! Ясно и точно заявяваме че няма и грам политически аспект, а само ярост и нетърпение да се сблъскате с това което сами създадохте!!!!"