Специална сбирка организират привържениците на Пирин (Гоце Делчев) от 18.00 в четвъртък, обяви фенклуба на гоцеделчевци . Мястото e кафе „Централ“.

Инициативата за сбирката на привържениците на неврокопчани е част от новия начин в работата на фенклуба с надеждата това да се превърне в традиция занапред, предаде “Новспорт”. На нея ще се обсъждат въпросите, които вълнуват ултрасите и ще се разискват текущи проблеми. На предстоящия форум на запалянковците на гоцеделчевци ще бъде отчетена свършената работа от началото на сезона. Също така ще бъдат приети и желаещи нови членове на организацията на запалянковците на гоцеделчевци. Ще бъдат обсъдени евентуални планове за специална хореография за оставащите два домакински двубоя с Локомотив(Сф) идната събота и ЦСКА след две седмици.

На нея се очаква да се сондира и въпросът за евентуалното организиране на феновете за бъдещото гостуване на Литекс след десетина дни. За разлика от предния път за визитата на Берое, когато бизнесменът и член на Контролния съвет на Пирин Радослав Ушилков и изпълнителният директор Асен Трендафилов осигуриха средствата за пътуването на желаещите да подкрепят отбора на стадиона под „Аязмото“, към настоящия момент запалянковците сами ще поемат пътя си до Града на люляците.