Феновете на Пирин (Благиевград) се обявиха срещу наставника на тима Наджи Шансой. Те искат неговата оставка. Ето и пълният текст на писмото до специалиста и медиите, публикуван без редакция:

"Когато вие г-н Шенсой поехте отбора на Пирин всички ние феновете на Пирин ви приехме по най-добрия начин. Дадохме ви шанс да покажете на какво сте способен. Откакто поехте отбора всеки загубен мач е заради ваша грешка в окомплектоването на състава и избора на тактика. Колкото и да се хвалите,че сте победил Левски всички ние знаем че тази победа се дължи единствено на себераздаването на
нашите футболисти. Като голяма грешка можем да отчетем и загубата от Литекс на финала за купата на България където с избора си на титуляри и дефанзивната тактика беше ясно какво ще се случи още преди мача да е започнал, въпреки това ние не спряхме да подкрепяме момчетата през целия мач.

След края на сезона от отбора бяха отлъчени Коемджиев, Метушев, Витанов по една или друга причина бяха освободени и любимците на благоевградската публика Андрей Стоев и Веселин Стойков. Като причина за тези рокади част от ръководството се оправда, че това е решение на вас г-н Шенсой. Нима това е вашето виждане и вашият професионализъм? Да освобождавате местните кадри и на тяхно място да бъдат привличани под наем юноши на Левски които имат голямо бъдеще, но то не е свързано с нашият отбор.

Постъпката ви на мача с перничани показва всъщтност,че вие сте поредният анонимен чужденец решил да изкара някой лев в България.Още по-болезнен е фактът, че Пирин няма загуба от Перник от 10 години, а в този мач играчите играха все едно се виждат за първи път.След мача заявихте, че тези които са ви нападнали не са фенове на Пирин, нима това не са тези момчета които бяха с отбора още преди да бъде изхвърлен от професионалният футбол? Нима това не са тези момчета които на финала за купата на България създадоха неповторима атмосфера? Това са тези момчета които живеят с идеята Пирин и няма да позволят на вас г-н Шенсой да продължавате да съсипвате емблемата на югозападна България "Пирин Благоевград".

Г-н Шенсой времето Ви в Пирин изтече. Ако сте поне малко мъж си подайте оставката и напуснете нашият отбор. В противен случайние феновете на Пирин ще се постараем престоя ви в Благоевград да бъде изпълнен само с лоши моменти".