Феновете на "Левски" скочиха на президента на БФС Борислав Михайлов заради обширно интервю, което той даде пред  БЛИЦ. В разговора шефът на футбола разкри, че 90% от служителите в централата са фенове на ЦСКА, а самият той е помагал много повече на "червените", отколкото на "Левски". С това той си навлече гнева на "сините" привърженици, които го атакуваха остро чрез декларация във "Фейсбук".

Ето какво пишат привържениците на "Левски":
"Преди няколко дни президентът на БФС си позволи да каже с огромна лекота няколко скандални неща. В обширно интервю пред БЛИЦ Борислав Михайлов разкри доста факти, но странно защо анализаторите не им обърнаха внимание! Бившият вратар, който отдавна е с поведение на бивш левскар, заяви най-откровено, че е помагал много пъти на червения отбор.

За да не бъдем голословни, ще цитираме думите на Михайлов: „БФС винаги е бил в услуга на ЦСКА. Помагали сме им много повече отколкото на "Левски". Спасявал съм на няколко пъти лиценза на „червените“. До Швейцария съм ходил, за да им съдействам“.

Признанията на футболния началник демонстрират нагледно, че за тях винаги ще има подкрепа. Михайлов стигна още по-далеч и призна нещо, което ние и без това си знаем. Той сподели, че 90 % от работещите в БФС са чорбари. Отново се налага да го цитираме: „Повечето са цесекари. Ти дойде тук с асансьор на петия етаж. Откъдето си минал, все цесекари има. В ЦЯЛОТО БФС 90 % ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СА ФЕНОВЕ НА ЦСКА!“.

Ние пък сме фенове на "Левски"! Браво, Боби, че си толкова честен, печен и открит. Сега вече още по-лесно си даваме сметка за много от решенията, които взимате и то все във вреда на Левски – клубът, който те е създал. Наясно сме със симпатията ти към провинциалните „гиганти“ "Ботев", Литекс и Лудогорец. Знаем, че следиш изявите им с мокър поглед, а кракът ти не е стъпвал на „Георги Аспарухов“ от години.

Футболната централа спасява любимия си отбор, но въпреки това, неадекватните му привърженици изпотрошиха сградата, в която „се трудят“ най-върлите "червени" фенове. Картинката е ясна, не че е някаква сензация.

Тук е момента да попитаме защо никой от "Левски" не скочи след това безумно изказване на Михайлов? Вероятно Батков има по-важни дела. Той се грижи за това да продаде всеки от футболистите, който умее да си върже връзките на обувките. Адвокатът мълчи, но ние – не!

Коментираме това интервю на шефа в БФС, за да знаят, че не сме слепи и глухи. Не умеем и да мълчим. Ние само цитирахме думите на Михайлов. Това няма да попречи на психично болни хора да говорят за „Синьото БФС“. На тях няма да оказваме помощ, защото не сме специалисти. За целта има здравни заведения."